Onderhoud & Tips

Producten haar- en hoofdhuidproblemen

Wij hebben in onze salon dermatologische producten van Mediceuticals voor haar- en hoofdhuidproblemen. Deze professionele producten zorgen voor een goede conditie van uw haren en hoofdhuid en ondersteunen en stimuleren nieuwe haargroei.

Er zijn drie productlijnen:

- voor voller, steviger haar en tegen overmatig haaruitval
- speciaal ontwikkeld voor vrouwen voor voller, steviger haar en tegen overmatig haaruitval
- voor het herstel en de bescherming van droog, beschadigd, fijn en chemisch behandeld haar

Wij adviseren u graag voor het juiste product bij uw haar- of hoofdhuidprobleem. Als u last heeft van psoriasis, haaruitval, droge hoofdhuid of wat voor hoofdhuidprobleem dan ook, dan kunt u langs komen voor een hoofdhuidanalyse. In onze salon hebben wij een ‘scoop’ met beeldscherm, waardoor wij nog beter kunnen kijken wat er aan de hand is.

Onderhoudstips Haarwerk

Een haarwerk of een pruik vraagt net als eigen haar om onderhoud. Wij adviseren u hoe uw haarwerk verzorgd moet worden en u ontvangt van ons de beste milde verzorgingsproducten die bij uw haarwerk passen. Ook geven wij u graag tips hoe u uw hoofdhuid het beste kunt behandelen en hoe u moet handelen als uw eigen haar weer gaat groeien. Wij nemen uitgebreid de tijd u hiermee op weg te helpen.

Een pruik of een haarstukje wast u in een bakje met lauwwarm water met hierin een klein beetje shampoo. U dompelt het haar rustig door het water en wast het dus niet zoals bij uw eigen haar door massage of wrijving. Vervolgens spoelt u het haarwerk met lauw warm water totdat alle shampoo eruit is. Daarna maakt u het deppend handdoek droog en laat het bij voorkeur op een natuurlijke manier drogen door het haarwerk op een (piepschuim) hoofd te plaatsen. Als u dit ’s avonds doet kunt u uw haarwerk ’s morgens weer droog dragen.

Opfrisbehandeling Haarwerk

Na verloop van tijd gaat de veerkracht uit het haarwerk. U kunt dan een afspraak met ons maken voor een opfrisbehandeling. U bent uw haarwerk ongeveer een halve dag kwijt, maar daarna ziet het er weer prachtig uit.

Afhankelijk van hoe intensief u uw haarwerk gebruikt is dat ongeveer nodig na drie maanden.

Verzorgingstips make-up

Bij een chemokuur wordt de huid wat fletser en verliest u naast uw hoofdhaar ook uw wenkbrauwen en wimpers. Een beetje make-up op uw gezicht en natuurgetrouwde getekende wenkbrauwen zorgen ervoor dat u er beter uitziet en zich prettiger en zelfverzekerder voelt. Wij geven u graag goede make-up tips en leggen u uit hoe u de make-up zelf kunt aanbrengen.

Accessoires

Hoofdhaar zorgt ervoor dat u goed op temperatuur blijft. Zodra er geen haar meer op het hoofd zit, verliezen je meer dan de normale lichaamswarmte. Daarom adviseren wij u om ’s nachts, als u uw pruik niet draagt, een mutsje te dragen. Dit houdt de hoofdhuid warm en behaaglijk. Ook kan een mutsje prettig zijn als u zich niet zo goed voelt en wat meer wilt rusten. En ook niet iedereen wil een pruik dragen, maar liever een mooi mutsje.

We hebben een ruime keuze in modieuze mutsjes van verschillende materialen zoals tricot en katoen. Basis mutsjes zijn gemakkelijk op te zetten zonder knopen of strikken. Ook zijn er eenvoudige knoop of gevormde mutsjes en een sjaalmutsje is prachtig waarmee de vrouwelijkheid van een sjaal wordt gecombineerd.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 3

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Copy rights © Esta Haarwerken. Made by Geknipt voor mij